DENK MEE MET DMP op woensdag 17 mei 2017. 

Inloop vanaf 19.30. Aanvang om 20.00 uur.

Brouwcafé Kareltje, Burchtplein 5 in Heusden.

DMP Heusden is een politieke partij die op komt voor de belangen van de inwoners in alle kernen in de gemeente Heusden. Ons motto is: Samen doen, samen sterk! Wij zijn dan ook altijd nieuwsgierig naar uw mening en willen u als inwoner van de gemeente Heusden betrekken. Wat houdt u bezig? Wat vindt u belangrijk? Waar zou u meer over willen weten? Alle opmerkingen, voorstellen, suggesties en ideeën zijn welkom. Denk mee met DMP!

Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 hebben wij u gevraagd mee te denken over ons verkiezingsprogramma. Ook tussendoor hebben wij dialoogsessies georganiseerd. Nu staan we een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en doen wij dit opnieuw. DMP heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een betere gemeente Heusden. Altijd zijn wij nieuwsgierig naar uw mening en wij nodigen iedereen uit voor een politieke dialoog met elkaar en met fractie en wethouder op Denk mee met DMP op:

woensdag 17 mei 2017. Inloop vanaf 19.30. Aanvang om 20.00 uur.

De locatie is Brouwcafé Kareltje, Burchtplein 5 in Heusden.

Iedereen heeft de kans mee te denken en mee te praten. Wilt u meer informatie kijk dan op onze website www.dmpheusden.nl. Wij horen en zien u graag op 17 mei!

Met vriendelijke groet,
Martijn van Esch
Fractievoorzitter DMP Heusden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dmpheusden.nl
www.facebook.com/dmpheusden
(06) 12 83 76 62

Advertentie Denk mee met DMP

 

Menu