Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fijne feestdagen en een gelukkig 2019Graag blikt DMP Heusden samen met u terug naar het afgelopen jaar. Een bevlogen jaar waarin DMP Heusden tijdens de verkiezingen in maart 2018 als grote winnaar uit de bus kwam en daarmee de grootste partij in de gemeente Heusden werd. De coalitieonderhandelingen volgden en de politieke partijen DMP Heusden, Gemeentebelangen, VVD en Heusden één bereikte een akkoord over een programma voor de periode 2018-2022. Een programma met de titel ‘Heusden. Samen. Doen!’ Nogmaals willen wij u, de kiezers, bedanken voor het vertrouwen. 

Denk mee met DMPOproep aan alle inwoners van de gemeente Heusden

DENK MEE MET DMP
maandag 17 december 2018
Samen doen, samen sterk!

Vraagtekens bij bouwactiviteiten Torenstraat 26 DrunenDMP Heusden heeft vragen gesteld aan het college over de bouwactiviteiten aan de Torenstraat 26 in Drunen. Al geruime tijd vinden daar activiteiten plaats die de wenkbrauwen doen fronsen. Tot onze verbazing zagen wij afgelopen week een twee meter hoog hekwerk op een aanbouw wat lijkt op een luchtkooi van een gevangenis. DMP wil hier graag meer over weten.

Geslaagde debatavond JongDMPOp maandag 26 november organiseerde JongDMP een debatavond “Debatteer mee met JongDMP”. Het werd een geslaagde avond in het gemeentehuis in Vlijmen. Met een goede opkomst en een flink aantal toeschouwers werd er stevig gedebatteerd.

Visie op onderwijs en nieuwbouw in OudheusdenTijdens de begrotingsbehandeling van 2019 werd door DMP Heusden nog eens benadrukt hoe belangrijk het is om een visie op onderwijs te hebben. Vooruitlopend daarop zijn de voorbereidingen op de bouw van een nieuwe basisschool in Oudheusden in volle gang. Bij de realisatie van een nieuwe basisschool moet zoveel als mogelijk rekening worden gehouden aan de eisen van hedendaags onderwijs. DMP diende daar een motie voor in die unaniem door de raad werd aangenomen.