Dhr. I. (Ivan) van Hemert
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cluster Ruimte en Duurzaamheid

Beroep/(neven)functies

  • Voorzitter Zonnebloem

Voorstellen
Gaat een mooie, groene en plezierige gemeente u ook aan het hart?
De gemeente Heusden, met haar diversiteit aan mooie dorpen en natuur gaat ons aan het hart. Dankzij uw voorkeurstemmen, werd ik 4 jaar geleden raadslid. Met veel passie zet ik me in voor behoud en verbeteren van onze mooie gemeente; Een dynamisch Heusden, waar ieder fijn en veilig kan wonen, leven en werken. En onze (klein)kinderen later ook.

Mijn ervaring voor de ouderen van nu én de toekomst
Ik ben Ivan van Hemert en woon al meer dan 35 jaar samen met mijn vrouw op de Van Hogendorplaan 23 (hoek Priemsteeg) in Vlijmen. Wij hebben drie volwassen kinderen en vijf kleinkinderen. Door mijn jarenlange ervaring op gemeentetaken, als bouwkundige en commandant brandweer kan ik er vaak toe doen en indien nodig ook stevig aan de bel trekken. Aandacht voor groen, burgerparticipatie en veilige ontsluitingen van Geerpark zijn hier een paar voorbeelden van. Als vrijwilliger zet ik mij in voor mensen die het niet meer helemaal zelf kunnen en ben ik voorzitter bij de Zonnebloem.

Inzetten voor
Graag wil ik mij opnieuw inzetten voor een veilige fiets- en rolstoel gemeente, fijn wonen, groen en duurzaamheid, aantrekkelijke openbare buitenruimte, adequate hulpdiensten (brandweer, ambulance en politie), burgerparticipatie en goede buurthuizen. Met speciale aandacht voor de belangen van de (wat)ouderen onder ons. Immers ook in Heusden worden we gemiddeld ouder.

 

Menu