Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel jongeren op kandidatenlijst DMP HeusdenDMP Heusden heeft onlangs haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 op 21 maart gepresenteerd. DMP Heusden is een lokale politieke partij, die op komt voor de belangen van alle inwoners in Heusden. DMP is een lokale partij die in alle leeftijden vertegenwoordigd is. Ons motto is dan ook ‘Samen doen, samen sterk!’. Opvallend is ook het groot aantal jongeren op de lijst. Met Jong DMP-ers Noah Brok (Vlijmen) en Margo Breen (Herpt) zelfs twee kandidaten die momenteel 16 en 17 jaar oud zijn. Daarnaast zijn Joshua Bax (Haarsteeg) en Rejin Mustafa (Vlijmen) met 22 jaar relatief jonge kandidaten.

Podium voor jongeren
Vertegenwoordiging in alle leeftijden is belangrijk voor DMP Heusden, vandaar de oprichting van JongDMP. Jongeren zijn vaak onvoldoende vertegenwoordigd in de politiek en dat vindt DMP onterecht. De politieke partij wil jongeren een podium bieden. Bij JongDMP kunnen zij sinds 2016 hun stem laten horen, meedenken, beslissen en ontwikkelen. 

Veel jongeren op kandidatenlijst DMP HeusdenNoah Brok

Ik vind het belangrijk de mening van jongeren uit alle kernen in de gemeente Heusden te vertegenwoordigen. Jongeren hebben de toekomst en daarom is het goed dat ze meebeslissen over de huidige plannen. Ik probeer verbinding te maken tussen jong en oud, want alleen samen sta je sterk.

Nr.12 Noah Brok (Vlijmen) stelt zich voor

 

Veel jongeren op kandidatenlijst DMP HeusdenRejin Mustafa

Als docente Maatschappijleer in wording weet ik dat politiek soms saai kan lijken. Maar samen kunnen we het leuker maken door actief mee te doen. DMP Heusden geeft de kans om mee te praten en te beslissen over actuele onderwerpen die spelen binnen de gemeente Heusden. De door ons georganiseerde debatavonden zijn een succes.

Nr.13 Rejin Mustafa (Vlijmen) stelt zich voor

 

Veel jongeren op kandidatenlijst DMP HeusdenMargo Breen

Naast het feit dat de jongeren meepraten en meedenken zijn er binnen DMP volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Het opdoen van politieke ervaring bijvoorbeeld, of het aandragen van nieuwe ideeën over onze gemeente. Naast politiek is er ook plaats voor gezelligheid.

 Nr.14 Margo Breen (Herpt) stelt zich voor

 

Veel jongeren op kandidatenlijst DMP HeusdenJoshua Bax

Ik vind het belangrijk dat de jeugd een stem krijgt en gehoord wordt. Dat is waar ik voor sta binnen DMP. Jongeren en de lokale politiek samenbrengen in onze mooie gemeente. Vergeet niet: jongeren zijn de toekomst van morgen. Ik maak graag een praatje en hoor wat er speelt binnen deze groep. Dat geef ik door binnen DMP.

Nr.18 Joshua Bax (Haarsteeg) stelt zich voor