Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pijler 5: Wij zijn er voor het algemeen belangDMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Het programma bestaat uit een vijftal pijlers. Regelmatig laten wij een pijler voorbij komen. Vandaag pijler 5: Wij zijn er voor het algemeen belang; Economie, bestuur, beleid en financiën.

Verantwoord beheer van de gemeentelijke portemonnee
Dankzij  DMP Heusden is er de afgelopen jaren een sluitende meerjarenbegroting geweest zonder dat de woonlasten, met uitzondering van de inflatiecorrectie, voor onze burgers en ondernemers  te veel zijn gestegen.

Ruimte voor ondernemerschap
Ondernemers moeten kunnen ondernemen zonder daarbij de focus te verliezen. Een gemeentelijke overheid moet niet betuttelen door regelgeving maar ruimte bieden aan de vele ondernemers die de gemeente rijk is. Wij vinden dat lokale ondernemers even kansrijk moeten zijn bij de aanbesteding van gemeentelijke werkzaamheden.

Realisatie grote projecten: mogelijkheden zien en acteren
Projecten centrumplan Vlijmen en de Voorste Venne zijn van de grond gekomen en zijn een goede ontwikkeling; zowel voor onze lokale ondernemers als voor  inwoners. Ook bij de ontwikkeling van de Poort van Heusden moeten wij doorpakken.

Kijk voor het volledige programma hier.