Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pijler 4: Houd het eenvoudigDMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Het programma bestaat uit een vijftal pijlers. Regelmatig laten wij een pijler voorbij komen. Vandaag pijler 4: Houd het eenvoudig; Dienstverlening en burgerparticipatie.

Dienstverlening en service gemeentelijke organisatie; bij de tijd
Naast een goede servicedesk en digitale bereikbaarheid moet het ook mogelijk zijn dat de gemeente naar u toe komt. Een gesprek aan de keukentafel zorgt voor verbinding en oog voor problemen en behoeften in uw omgeving. Buurtinitiatieven vinden wij belangrijk. Wij zijn er van overtuigd en hebben de afgelopen jaren gezien dat samenwerking leidt tot concrete resultaten. Samen doen, samen sterk! 

Houd het eenvoudig
DMP Heusden wil niet alles in regels vangen: er is al teveel voorgeschreven waardoor het zoeken en vinden van de weg in de maatschappij ingewikkeld is. Regels bieden garanties en uitgangspunten voor duidelijkheid en gelijkheid, maar verstikken ook. Onze visie is dat enkel voorgeschreven moet worden wat beslist noodzakelijk is. Het uitgangspunt hierbij is: iets kan, tenzij. Maak het inwoners, ondernemers, organisatoren van evenementen zo eenvoudig als mogelijk is. Met respect voor de vrijheid en veiligheid van anderen.

Kijk voor het volledige programma hier.