Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pijler 1: De basis ligt in de kernenDMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Het programma bestaat uit een vijftal pijlers. Regelmatig laten wij een pijler voorbij komen. Vandaag pijler 1: De basis ligt in de kernen; Leefbaarheid, bereikbaarheid, veiligheid.

Eigen identiteit van de kernen is een kracht
DMP Heusden richt zich op de leefbaarheid in de kernen met behoud van de eigenheid. Wij staan voor prettig en veilig wonen en werken. DMP Heusden is betrokken in alle kernen. Door het bundelen van die krachten staan wij als partij sterk in de Heusdense samenleving. Wij richten ons hierbij op uw belangen. Samen doen, samen sterk!

Bouwen naar behoefte; aandacht voor duurzaamheid en generatiegericht bouwen
Dillenburg in Drunen, Geerpark en De Grassen in Vlijmen, Victoria in Haarsteeg en De Gorsen in Elshout zijn lopende woningbouwprojecten in de gemeente Heusden. Wij willen woningbouw die voorziet in de huidige maar ook zeker in de toekomstige behoefte. Wij zijn voorstander van woningbouwprogramma’s die zijn afgestemd op specifieke doelgroepen.

Veiligheid hoog in het vaandel
Wij willen aandacht voor fietsveiligheid, betere verlichting op onveilige plaatsen en de aanpak van georganiseerde criminaliteit. Daarnaast vinden wij de aanleg en behoud van veilige verkeersverbindingen voor alle groepen deelnemers belangrijk. Wij blijven de nadruk leggen op goede openbaar vervoer verbindingen, waardoor het wonen in de kernen voor alle groepen aantrekkelijk is en blijft.

Kijk voor het volledige programma hier.