Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Input verkiezingsprogrammaOproep aan alle inwoners van de gemeente Heusden!

Samen doen, samen sterk! DMP Heusden hoort graag uw mening

DMP Heusden is de politieke partij die op komt voor de belangen van de inwoners in alle kernen. Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en wij werken momenteel hard aan ons verkiezingsprogramma. Ons motto is: Samen doen, samen sterk! Wij zijn dan ook nieuwsgierig naar uw mening en willen u als inwoner van de gemeente Heusden betrekken bij ons programma.

Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 hebben wij u gevraagd mee te denken over ons verkiezingsprogramma. Daarnaast organiseerde DMP Heusden de afgelopen jaren “Denk mee met DMP” sessies. Daarbij werd steeds teruggeblikt naar de afgelopen jaren, maar vooral gekeken naar wat er komende jaren nog te doen is en wat daarvan opgenomen moet worden in het verkiezingsprogramma. Dat heeft ons veel opgeleverd. Nu we bijna op het einde van de periode van vier jaar zijn wil DMP de balans opmaken en nog een keer vragen wat de inwoners van Heusden voor de komende vier jaar belangrijk vinden. 

Alle opmerkingen, voorstellen, suggesties en ideeën zijn welkom. Tot begin september kunt u deze via onderstaande kanalen aanleveren. Iedereen heeft de kans mee te denken. In oktober wordt het programma definitief vastgesteld. Heeft u liever persoonlijk contact met DMP Heusden, dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek. Tenslotte kunt u altijd onze wethouder, raadsleden en fractieondersteuners persoonlijk benaderen. Kijk hiervoor op onze website onder DMP de mensen. Wij horen graag van u!

Met vriendelijke groet,
Martijn van Esch
Fractievoorzitter DMP Heusden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dmpheusden.nl
www.facebook.com/dmpheusden 
(06) 12 83 76 62