Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pijler 5: Wij zijn er voor het algemeen belangDMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Het programma bestaat uit een vijftal pijlers. Regelmatig laten wij een pijler voorbij komen. Vandaag pijler 5: Wij zijn er voor het algemeen belang; Economie, bestuur, beleid en financiën.

Veel jongeren op kandidatenlijst DMP HeusdenDMP Heusden heeft onlangs haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 op 21 maart gepresenteerd. DMP Heusden is een lokale politieke partij, die op komt voor de belangen van alle inwoners in Heusden. DMP is een lokale partij die in alle leeftijden vertegenwoordigd is. Ons motto is dan ook ‘Samen doen, samen sterk!’. Opvallend is ook het groot aantal jongeren op de lijst. Met Jong DMP-ers Noah Brok (Vlijmen) en Margo Breen (Herpt) zelfs twee kandidaten die momenteel 16 en 17 jaar oud zijn. Daarnaast zijn Joshua Bax (Haarsteeg) en Rejin Mustafa (Vlijmen) met 22 jaar relatief jonge kandidaten.

Pijler 3: Respectvol omgaan metDMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Het programma bestaat uit een vijftal pijlers. Regelmatig laten wij een pijler voorbij komen. Vandaag pijler 3: Respectvol omgaan met; Duurzaamheid, natuur, milieu, recreatie en toerisme.

Pijler 4: Houd het eenvoudigDMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Het programma bestaat uit een vijftal pijlers. Regelmatig laten wij een pijler voorbij komen. Vandaag pijler 4: Houd het eenvoudig; Dienstverlening en burgerparticipatie.

Maak kennis met de top 8 kandidaten van DMP HeusdenOp woensdag 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Heusden. DMP Heusden komt met een ijzersterke kandidatenlijst.