De leden van DMP Heusden hebben Martijn van Esch (43) uit Haarsteeg gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Hij is twee periodes raadslid en ook fractievoorzitter van de grootste partij in de gemeente Heusden. Vier jaar geleden was Van Esch ook lijsttrekker en toen wist DMP een groei te realiseren van 5 naar 7 zetels. In het dagelijks leven is Van Esch zelfstandig ondernemer.

“Ik ben zeer trots en blij dat ik lijsttrekker mag zijn voor DMP. Wij zijn een lokale politieke partij van en voor de mensen in Heusden. We hebben een heel goed, talentvol en deskundig team en bouwen graag samen met en voor iedereen aan een nog mooier en beter Heusden. Wij zien de verkiezingen met vertrouwen tegemoet.”

Kees van Bokhoven niet meer beschikbaar als wethouder
De huidige wethouder namens DMP, Kees van Bokhoven, heeft aangegeven dat hij niet meer beschikbaar is voor het wethouderschap. Hij heeft samen met de coalitiegenoten, de afgelopen twaalf jaar, hard gewerkt om de doelen uit het coalitieakkoord te realiseren. “Ik kijk met trots terug op de afgelopen 12 jaar. Ik heb altijd met plezier en energie gewerkt voor Heusden. Ik stop als wethouder, maar ik ben en blijf betrokken bij DMP. Daarnaast staat er veel kwaliteit te trappelen om het stokje aan door te geven.”

DMP Heusden gaat de verkiezingen in onder het motto: Samen doen, samen sterk!

De volledige kandidatenlijst wordt later bekend gemaakt.

Menu