In de raadsvergadering van 28 september zijn Marlies van Bokhoven en Janiek Stupers beiden benoemd tot fractieondersteuners voor DMP. Fractievoorzitter Martijn van Esch geeft aan blij te zijn met de toevoeging van deze twee kundige fractieondersteuners aan de fractie. Graag stellen wij ze hieronder aan u voor.

Marlies van Bokhoven
Marlies is 34 jaar en woont samen met Erik en twee jonge kinderen in Drunen. Zij is werkzaam bij Hercuton in Nieukuijk waar ze ondersteuning geeft aan de afdeling Realisatie. Opgegroeid met politiek bewustzijn, interesse in de lokale politiek, van jongs af aan voerden ze regelmatig discussies aan de keukentafel over maatschappelijke problemen en hoe deze het beste opgelost konden worden. Ze is al vanaf 2016 lid van DMP Heusden en heeft de lokale politiek altijd op de achtergrond gevolgd.

“Samen doen, samen sterk” een standpunt van DMP waar ik volledig achter sta, samen met andere partijen, ondernemers en vooral de inwoners zorgen dat onze gemeente voor iedereen leefbaar is en samen plaatselijke problemen proberen op te lossen, aldus Marlies. Als fractieondersteuner wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen door de fractie te ondersteunen waar nodig is, mee te denken over maatschappelijke vraagstukken en de voorstellen die de gemeenteraad behandelt. Ik vind het erg leuk om op deze manier verbonden te zijn met de gemeente waar ik woon, werk, en onze kinderen opgroeien, geeft Marlies als afsluiting aan.

Janiek Stupers
Janiek is 23 jaar en woont in Haarsteeg. Zij is werkzaam als onderwijskundige bij een ontwerpbureau in Amersfoort, waar ze lesmateriaal maakt voor allerlei verschillende mbo-opleidingen. Al tijdens de middelbare schoolperiode had zij bijzondere interesse in (lokale) politiek.

Ik was actief bij het debatteam van de school en we deden mee aan debatwedstrijden in de provincie. Daar is mijn interesse voor politiek echt aangewakkerd. Ik wilde toen al actief worden in de politiek, maar besloot mij eerst op mijn studie te richten, aldus Janiek. Nu ik mijn master Onderwijswetenschappen op zak heb, heb ik eindelijk die stap gezet: fractieondersteuner bij DMP Heusden. Als fractieondersteuner hoop ik de fractie te helpen waar kan. Met mijn passie en kennis voor onderwijs hoop ik vooral mee te denken over onderwerpen in het sociale domein. Ik kijk er naar uit om meer te leren over het gemeentelijke bestuur en om mijn steentje bij te dragen aan onze mooie gemeente!

DMP Heusden kijkt uit naar de samenwerking en wenst hen beiden veel succes!

Menu