Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dringend beroep aan de inwoners van Heusden: Houd afstand!Beste inwoners,

Wij doen een dringend beroep op u om afstand te houden: anderhalve meter afstand tot andere mensen als u uw huis uit gaat. Laat ons dat uitleggen.

Deze Coronacrisis is een rare, moeilijke tijd! Raar omdat ons allemaal gevraagd wordt af te wijken van ons dagelijkse leven, moeilijk omdat meer en meer mensen ziek worden en het aantal sterfgevallen toeneemt. Als raadsleden en wethouders is het voor ons moeilijk om nu niet echt iets te kunnen doen. De bestrijding van deze crisis ligt vooral bij de zorg en de ziekenhuizen, bij de hulpdiensten en de Veiligheidsregio, bij onze burgemeester en de ambtenaren van onze gemeente. Machteloosheid is een gevoel waar we allemaal mee te maken krijgen. Ik denk dat u dat herkent.

En toch kunnen we iets doen, wij allemaal, u en ik. We kunnen ons houden aan de maatregelen van de Rijksoverheid en het RIVM.

Bij deze dan ook de dringende, dringende oproep om u te houden aan de anderhalve meter afstand (twee armlengten) als u het huis uit gaat. Kom niet samen in groepen, zorg dat uw kinderen zich aan deze afstandsregel houden. Doe dit voor de ouderen, de kwetsbaren in onze gemeenschap.

Via www.heusden.nl/coronavirus kunt u bij alle informatie over het Coronavirus.

Pas goed op u zelf en op elkaar!

Fractie en wethouder DMP Heusden

Martijn van Esch
Johan Meesters
Caren Joosten-Kuijs
Ivan van Hemert
Noah Brok
Jeannette Verhoofstad-Stupers
Joost Meijer
Rene Broos
Manon Molenschot
Kees van Bokhoven