Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geslaagde DMP Heusden dag 2019

Jaarlijks is de DMP Heusden dag. Een dag voor alle leden van DMP Heusden, samen met hun partner. Dit keer waren we te gast bij het bedrijf Broflow in Haarsteeg en Boerderijterras De Ritskampen in Nieuwkuijk. Het was een leuke, interessante en leerzame dag onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij Broflow werden we door een enthousiaste en gedreven eigenaar John van den Broek ontvangen en rondgeleid. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verpakken van groente en fruit en het telen van onder andere bleekselderij. Het bedrijf bezit vele hectare grond in de gemeente Heusden waarop allerlei groenten worden gekweekt. Het was zeer interessant om dit bedrijf een keer van binnen te mogen zien.

Daarna werden we gastvrij ontvangen bij Boerderijterras De Ristkampen in Nieuwkuijk, waar een heuse mini foodtruck festival voor ons klaar stond. Het bedrijf heeft pas een paar weken de deuren geopend voor hun gasten. Naast een boerderij met melkvee heeft dit bedrijf ook een boerderijterras geopend waar je onder een genot van een hapje en drankje kan genieten van het uitzicht en de koeien in de wei.

Naast een politieke partij is DMP Heusden ook een politieke vriendenclub. Dat werd op deze dag nog maar eens benadrukt door de aanwezigheid van bijna alle leden en hun partners. DMP Heusden heeft bijna 50 leden met naast gewaardeerde ouderen ook vele jongeren. Het was mooi om te zien hoe zij allen van deze dag genoten. 

Namens DMP Heusden willen wij allen die deze dag mogelijk hebben gemaakt bedanken voor hun gastvrijheid en bereidheid ons te ontvangen en rond te leiden. 

Hieronder nog een aantal sfeerfoto´s.

Geslaagde DMP Heusden dag 2019Geslaagde DMP Heusden dag 2019Geslaagde DMP Heusden dag 2019Geslaagde DMP Heusden dag 2019Geslaagde DMP Heusden dag 2019Geslaagde DMP Heusden dag 2019