Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe aangenaam is het leven in uw kern?

Hoe aangenaam is het leven in uw kern?

DENK MEE MET DMP
woensdag 11 september 2019
Samen doen, samen sterk!

DMP Heusden is een politieke partij die op komt voor de belangen van de inwoners in alle kernen in de gemeente Heusden. Ons motto is: Samen doen, samen sterk! Wij zijn dan ook altijd nieuwsgierig naar uw mening en willen u als inwoner van de gemeente Heusden betrekken. Want hoe aangenaam het leven is in uw kern hangt van veel dingen af. Goede voorzieningen, veiligheid, de sfeer in uw kern, school, vrije tijd, sporten, omgaan met anderen, een woning zoeken die bij u past. Wat houdt u bezig? Wat vindt u belangrijk? Waar zou u meer over willen weten? Alle opmerkingen, voorstellen, suggesties en ideeën zijn welkom. Denk mee met DMP!

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 hebben wij u gevraagd mee te denken over ons verkiezingsprogramma en verschillende dialoogsessies georganiseerd. Nu ruim een jaar na de verkiezingen doen we dat weer. DMP heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een betere gemeente Heusden. Altijd zijn wij nieuwsgierig naar uw mening en wij nodigen iedereen uit voor een politieke dialoog met elkaar en met fractie en wethouder op:

woensdag 11 september 2019. Inloop vanaf 19.30. Aanvang om 20.00 uur.

De locatie is De Schakel, Vermeerstraat 58A in Oudheusden.

Iedereen heeft de kans mee te denken en mee te praten. Wilt u meer informatie kijk dan op onze website www.dmpheusden.nl. Wij horen en zien u graag op 11 september!

Met vriendelijke groet,
Martijn van Esch
Fractievoorzitter DMP Heusden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dmpheusden.nl
www.facebook.com/dmpheusden
(06) 12 83 76 62

Uitnodiging Denk mee met DMP