Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMP Heusden kijkt terug op een financieel gezond jaar

Tijdens de raadsvergadering op 25 juni voerde DMP raadslid Noah Brok het woord tijdens de behandeling van de jaarrekening en het jaarverslag van 2018. Brok complimenteerde het college over het gevoerde beleid omtrent burgerparticipatie, het openhouden van openluchtzwembad Het Run in Drunen en de stijgende lijn die is ingezet als het gaat om de mobiliteit van ouderen in de gemeente Heusden.

Het jongste raadslid van Nederland stelde namens de fractie DMP Heusden vragen over de aangenomen BOA die wordt ingezet om afvaldumpingen en overlast van hondenpoep te bestrijden. DMP is namelijk nog altijd voorstander van het afschaffen van de hondenbelasting zodra de overlast van hondenpoep afneemt. Helaas waren er nog geen resultaten van de inzet van de BOA bekend en valt er nog niets te zeggen over een afname van de overlast. DMP is hoopvol in de cijfers over 2019.  

DMP Heusden kijkt terug op een gezond jaar waarin goede stappen zijn gezet. Wat de fractie betreft koers houden en invulling geven aan het bestuursakkoord Heusden. Samen. Doen. De fractie DMP stemde uiteindelijk voor de jaarrekening en jaarverslag 2018. Hieronder het volledige betoog.

Betoog jaarrekening 2018 DMP Heusden