Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag blikt DMP Heusden terug op het afgelopen jaar. Een bevlogen jaar waarin DMP Heusden tijdens de verkiezingen in maart 2018 als grote winnaar uit de bus kwam en met 7 zetels de grootste partij in de gemeente Heusden werd. De coalitieonderhandelingen volgden en met drie andere partijen werd een akkoord bereikt over een programma met ambities voor de periode 2018-2022. Een programma met de titel Heusden.Samen.Doen! Nogmaals willen wij de kiezers bedanken voor het vertrouwen. 

In 2018 zijn een aantal grote projecten afgerond en/of belangrijke besluiten genomen. Zo heeft de provincie het plan Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat (GOL) definitief vastgesteld en is er een start gemaakt met de ontwikkeling van het Landgoed Steenenburg. De Voorste Venne is volledige gerenoveerd en binnen budget opgeleverd waardoor we weer kunnen beschikken over een schitterend cultureel centrum voor alle inwoners van de gemeente Heusden. Daarnaast werden belangrijke plannen waaronder het Groenstructuurplan, het Waterplan en het Verlichtingsplan vastgesteld. Maar er waren ook tegenvallers, zoals de oplopende afvalstoffenheffing en de hoge kosten voor jeugdhulp. 

Verder willen we de installatie van onze nieuwe burgemeester Willemijn van Hees zeker niet onbenoemd laten. In Willemijn van Hees heeft Heusden een bevlogen aanjager gevonden en zij is door Heusden met open armen ontvangen. Bij een nieuwe burgemeester hoort natuurlijk ook het afscheid van burgemeester Roel Augusteijn. Hij heeft als waarnemer zeker niet alleen maar op de winkel gepast. Eind 2018 zijn twee nieuwe jeugdburgemeesters aangesteld. Isis van de Water en Lisa van Hulten nemen de jeugdburgemeesterketting over van Casper en Julia. 

Terugkijkend was 2018 een vernieuwend jaar met vele begroetingen maar ook afscheid. Ook tegen het eind van het jaar is het weer tijd om afscheid te nemen van 2018 en 2019 te begroeten. DMP Heusden wenst alle inwoners van de gemeente Heusden fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar. DMP Heusden gaat zich ook volgend jaar weer maximaal inzetten om uw vertrouwen in ons waar te maken. 

Ook voor 2019 geldt: Samen doen, samen sterk!