Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Denk mee met DMPOproep aan alle inwoners van de gemeente Heusden

DENK MEE MET DMP
maandag 17 december 2018
Samen doen, samen sterk!

DMP Heusden is een politieke partij die op komt voor de belangen van de inwoners in alle kernen in de gemeente Heusden. Ons motto is: Samen doen, samen sterk! Wij zijn dan ook altijd nieuwsgierig naar uw mening en willen u als inwoner van de gemeente Heusden betrekken. Wat houdt u bezig? Wat vindt u belangrijk? Waar zou u meer over willen weten? Alle opmerkingen, voorstellen, suggesties en ideeën zijn welkom. Denk mee met DMP!

Voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 hebben wij u gevraagd mee te denken over ons verkiezingsprogramma en verschillende dialoogsessies georganiseerd. Nu bijna een jaar na de verkiezingen doen we dat weer. DMP heeft de afgelopen jaren gebouwd aan een betere gemeente Heusden. Altijd zijn wij nieuwsgierig naar uw mening en wij nodigen iedereen uit voor een politieke dialoog met elkaar en met fractie en wethouder op:

maandag 17 december 2018. Inloop vanaf 19.30. Aanvang om 20.00 uur.

De locatie is De Steeg, Meester Prinsenstraat 38 in Haarsteeg.

Iedereen heeft de kans mee te denken en mee te praten. Wilt u meer informatie kijk dan op onze website www.dmpheusden.nl. Wij horen en zien u graag op 17 december!

Met vriendelijke groet,
Martijn van Esch
Fractievoorzitter DMP Heusden

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dmpheusden.nl
www.facebook.com/dmpheusden
(06) 12 83 76 62

Uitnodiging Denk mee met DMP