Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMP Heusden dag 2018De jaarlijkse DMP Heusden dag is een dag voor alle leden van DMP Heusden, samen met hun partner. Dit keer waren we te gast bij het biologisch varkensbedrijf Alpeko tussen Haarsteeg, Hedikhuizen en Herpt en de Emmamolen in Nieuwkuijk. Het werd een interessante, leerzame en gezellige dag onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij Alpeko werden we enthousiast rondgeleid door Joost en Jacqueline van Alphen. Het biologische varkensbedrijf heeft een omvang van ongeveer 400 zeugen en 2000 vleesvarkens, wat groot is voor biologische begrippen. Joost en Jacqueline namen ons mee in de uitdagingen om ook de komende jaren op een moderne wijze biologische varkens te houden. Het was geweldig om dit bedrijf een keer van binnen te mogen zien. 

Vervolgens werd een bezoek gebracht aan de Emmamolen in Nieuwkuijk, waar we gastvrij werden ontvangen met een hapje en een drankje. Naast een politieke partij is DMP Heusden ook een politieke vriendenclub. Dat werd op deze dag nog maar eens benadrukt door de aanwezigheid van bijna alle leden en hun partners. DMP Heusden heeft bijna 50 leden met naast gewaardeerde ouderen ook vele jongeren. Het was mooi om te zien hoe zij allen van deze dag genoten. 

Namens DMP Heusden willen wij allen die deze dag mogelijk hebben gemaakt bedanken voor hun gastvrijheid en bereidheid ons te ontvangen en rond te leiden. 

Hieronder nog een aantal sfeerfoto´s.

DMP Heusden dag 2018 DMP Heusden dag 2018 DMP Heusden dag 2018 DMP Heusden dag 2018 DMP Heusden dag 2018