Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwembad Het Run open in 2018Op 20 februari werd er in de gemeenteraad gesproken over zwembad Het Run en de openstelling in 2018. In het raadsvoorstel vraagt wethouder Kees van Bokhoven een krediet van 150.000 euro voor de exploitatie van het Run in 2018. De raad heeft eerder aangegeven dat het de voorkeur heeft het zwembad in 2018 open te houden met dit bedrag als financieel kader. DMP Heusden wil zwembad Het Run open houden.

In de laatste informatievergadering is de wethouder gevraagd om meer mogelijkheden te onderzoeken dan in het raadsvoorstel worden voorgesteld. DMP was daarom blij met de aanvullende memo om de exploitatie voor 2018 door onderhandse aanbesteding in de markt te zetten en te onderzoeken welke aanbieder de beste prestatie kan leveren voor het gevraagde krediet.

DMP Heusden heeft de wethouder gevraagd het stappenplan zoals voorgesteld te doorlopen en wij verwachten dat de wethouder de raad eind maart informeert over de uitkomst van de onderhandse aanbesteding. Dan weten we wie de exploitatie voor 2018 op zich neemt. De exploitatie voor 2019 en later moet in de loop van dit jaar worden geregeld.