Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMP Heusden presenteert verkiezingsprogramma: Samen doen, samen sterk!DMP Heusden heeft haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 gepresenteerd. DMP Heusden is een partij die op komt voor de belangen van de inwoners in alle kernen. DMP werkt niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Het motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk!

Wie is DMP Heusden?
DMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud.  De huidige coalitiepartij is kritisch, vooruitstrevend maar vooral constructief. DMP Heusden heeft een groot aantal actieve leden en kan hierdoor in alle kernen actief zijn. De vrijheid van een lokale partij geeft de mogelijkheid om de plaatselijke problemen praktisch te benaderen. DMP Heusden werkt graag samen met de inwoners in de verschillende woonkernen. Bij de totstandkoming van dit programma is dan ook gevraagd om de inbreng van de Heusdense inwoner. Deze input is zoveel als mogelijk in het programma meegenomen.

Wat wil DMP Heusden?
DMP Heusden wil veilige, schone en groene wijken. Een gemeente waar het prettig wonen is. DMP wil lage woonlasten en een hoog voorzieningenniveau. Dit kan door de goede keuzes te maken. Zij staan voor een stabiel financieel beleid en verwacht een goede dienstverlening van de gemeentelijke organisatie. Ook willen zij investeren in goed onderwijs en voldoende werkgelegenheid. DMP Heusden handelt vanuit lokale kennis en betrokkenheid en staat open voor ideeën uit de samenleving. Hierbij wordt het belang van de Heusdense inwoner vooropgesteld.

Wat wilt u?
DMP Heusden weet dat inwoners betrokken willen zijn bij belangrijke ontwikkelingen in hun omgeving. Gemeenten hebben er de afgelopen jaren belangrijke (zorg)taken bijgekregen. De invloed van de gemeente op het dagelijks leven wordt dus steeds groter. Dit vraagt om inspraak door inwoners. Burgerparticipatie brengt de inwoner dichter bij de bestuurlijke keuzes die belangrijk zijn voor onze gemeente. DMP Heusden vormt graag de schakel en wil dit samen doen, want samen zijn we sterk.

Kijk voor het volledige programma hier.