Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DMP Heusden is de politieke partij die opkomt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Onze top 8 vertelt graag waar zij voor staan.

Video gemaakt door: Frame ChangeJeannette Verhoofstad-Stupers stelt zich voorOp woensdag 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Heusden. DMP Heusden komt met een ijzersterke kandidatenlijst. De komende weken stellen de kandidaten zich voor. Vandaag nummer vijf op de lijst Jeannette Verhoofstad-Stupers uit Haarsteeg.
Na geboren te zijn in Haarsteeg en even in Vlijmen gewoond te hebben woon ik nu met man en drie kinderen in Haarsteeg. Met een achtergrond als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, een baan als peuterleidster en een grote maatschappelijke betrokkenheid bij het verenigingsleven, liggen mijn speerpunten bij (jeugd) zorg, onderwijs en voorschool (peuterspeelzaal) en sport en recreatie. Ook moet er aandacht blijven voor een fijne leefomgeving voor ons allemaal, zowel oud als jong. Ik ben er klaar voor om, met jullie steun, me in te zetten voor onze gemeente.

Joost Meijer stelt zich voor Op woensdag 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Heusden. DMP Heusden komt met een ijzersterke kandidatenlijst. De komende weken stellen de kandidaten zich voor. Vandaag nummer vier op de lijst Joost Meijer uit Vlijmen.
Dertig jaar ben ik als ondernemer werkzaam geweest en nu alweer bijna acht jaar als gemeenteraadslid actief voor DMP Heusden. Jeugd, werk, en zorg. Voor deze drie onderwerpen ga ik me hard maken. De uitvoering en verantwoordelijkheid daarvan ligt bij de gemeente. Waar ik me persoonlijk sterk voor heb gemaakt en gerealiseerd is, is de functie van zorgombudsman. Hij is er voor die mensen die de ondersteuning echt nodig hebben. De komende periode ga ik me daar opnieuw voor inzetten. Mijn persoonlijke slogan luidt: waar we voor staan beginnen we aan. Ik hoop dat ik op uw steun mag rekenen.

Pijler 1: De basis ligt in de kernenDMP Heusden is de lokale politieke partij die op komt voor de belangen van alle inwoners binnen de gemeente Heusden, jong en oud. We werken niet alleen voor mensen, maar vooral samen met mensen. Ons motto voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 is dan ook: Samen doen, samen sterk! Het programma bestaat uit een vijftal pijlers. Regelmatig laten wij een pijler voorbij komen. Vandaag pijler 1: De basis ligt in de kernen; Leefbaarheid, bereikbaarheid, veiligheid.

Johan Meesters stelt zich voorOp woensdag 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Heusden. DMP Heusden komt met een ijzersterke kandidatenlijst. De komende weken stellen de kandidaten zich voor. Vandaag nummer drie op de lijst Johan Meesters uit Drunen.
Al 38 jaar ben ik inwoner van deze mooie gemeente. Ik ben geboren en getogen in Vlijmen en woon nu in Drunen. Ik ben getrouwd met Nicole Walravens en vader van twee opgroeiende kinderen. De afgelopen vier jaar heb ik als raadslid bestuurlijke ervaring opgedaan en vakinhoudelijk heb ik ruime kennis van omgevingsrecht. Ik ben maatschappelijk betrokken en actief in het verenigingsleven. Ik bied altijd een luisterend oor en een helpende hand wanneer er iets speelt. Kortom: genoeg redenen om mezelf weer voor 200% in te zetten, zodat we samen trots kunnen zijn op onze gemeente!